•   033 - 210 200
     

     

Babytæppe

Babytæppe
At få feje ind og stoppe for en efterlængte baby med et baby tæppe er dejligt. En baby tæppe er også en hyggelig velkommen til verden gave, der er garanteret at komme i brug. Et nyfødt barn skal holdes varm med et tæppe, og det kan føles som en sikkerhed for et barn at have deres eget tæppe. Her på NewHeaven.se finder du bløde babylegetøj og snuggle tæpper, der kan vaskes flere gange. Vælg mellem forskellige mønstre og farver til babyens baby tæppe.
Vælg en gave med omhu for den nyfødte
Du kan lade dit barn liggende på gulvet med et tæppe basis, hyggeligt op med et tæppe i babysitter eller bil eller snuse sødt i vognen, arme eller krybbe. Vi har et stort udvalg af produkter i denne kategori. Baby tæpper af forskellige tykkelser og materialer, såsom bambus, bomuld flannel og polyester. En af modellerne er et tæppe med en blød og hyggelig kanin på, med ører, der rasler, når barnets fingre på dem. Har du spørgsmål og bekymringer inden køb? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!
Vælg blandt vores dejlige babylegetøj og snuggle tæpper og bestil i dag. På NewHeaven.se er du sikre og sikre produkter til børn og babyer af høj kvalitet og til overkommelige priser! Du kan nemt og sikkert betale med kort, internetbank eller faktura gennem Klarna. Leveringstiden er normalt 2-4 hverdage. Smukke babylegetøj, der tåler vask. Vi tilbyder snap tæpper i flere forskellige mønstre og farver. Bestil børnenes nye favoritter,
Vi leverer altid hurtigt.

     

Produceret af:  Wikinggruppen