•   033 - 210 200
     

     

Børnetøj

Køb seje børn tøj sikkert og gnidningsløst
Hos os er det nemt og sjovt at shoppe for seje babytøj online til den rigtige pris. Her finder du komfortable og køle børnetøj af svensk kvalitet fra mærker som gåture, Revival og Street Life.
Vi synes, det er vigtigt, at børnetøj er komfortable og kvalitet, mens vi er opmærksomme på, at børn er i konstant vækst og har brug for nyt tøj. På NewHeaven.se er nemt nye børnetøj online, når det er nødvendigt, men det gør ondt tegnebogen.

Her finder du et bredt udvalg af børnetøj størrelse 86 til 140. Trøjer, T-shirts og hættetrøjer. Bukser, leggings og shorts. Kjoler og nederdele. Undertøj, strømper og strømpebukser. Overtøj, huer og vanter. Pyjamas og natkjoler. Badetøj. Og sidst men ikke mindst: fede jumpsuits!
Har du spørgsmål eller bekymringer forud for køb? Tøv ikke med at kontakte os, vil vi gerne hjælpe dig!
Vælg fra vores børnetøj og orden i dag. På NewHeaven.se er at sikre sikre produkter til børn & baby, alt af kvalitet og pæne priser! Du betaler nemt og sikkert med kreditkort, netbank eller ved faktura af Klarna. I NewHeaven vil finde smarte og unikke børnetøj til både store og små børn. Uanset om det er dag eller
fest, har vi muligheder.

     

Produceret af:  Wikinggruppen